Dit is het reisverslag van Margot, Harry en Pieter Mei 2003. De trip ging van Schiphol naar Frankfurt en vervolgens naar Vancouver (Canada) om daar dan 28 dagen rond te touren.

vertrek Schiphol
vertrek Frankfurt


het vliegveld Hotel op VancouverWe hebben de Camper opgehaald en nu snel met de boot over naar Vancouver Eiland, boodschappen doen dat werdt niks. dus op naar Cumber Beach in het schemer de Camper neergezet en de volgende dag, boodschappen doen en dan .......fikkie steken.de camper op Cumber Beach

Vervolgens gingen we richting Miracle Beach

een prachtig uitzicht op Brentwood Bay
Onderweg effe picknikken

MIRACLE BEACHen natuurlijk fikkie stoken
prachtige avond luchtenwe stonden naast de rivier "black creek" deze rivier komt uit op de atlantische oceaan en de jonge zalm gaat in mei-juni de rivier verlaten, de regering wil weten hoeveel jonge zalm er weg gaat en voor onderzoek wordt de zalm gemerkt in de neus want als later de zalm wordt gevangen of gevonden kan men nagaan waar hij geboren is.


De zalm wordt opgevangen

na gevangen te zijn wordt de jonge zalm gemerkt en vervolgens naar de recover bak want de zalm wordt verdoofd.


het was zeer intressant om te zienPieter was regelmatig te vinden bij het fikkie stekenvoor het vervolg van de reis klik aan en dan gaan we van Vancouver Island naar Britisch Columbia natuurlijk met de boot van Naomi naa Horse Bay.